dissabte, 17 de juliol del 2010

Manifest per una Catalunya Nord autònoma

Si esteu interessats, envieu un correu electrònic a catalunyanorddecideix@gmail.com.

FR
Avec la réforme des collectivités territoriales, un redécoupage des régions et des départements est prévu en 2014.
Les catalans doivent saisir cette opportunité et ne pas laisser notre département être disloqué ou intégré dans une nouvelle région créée artificiellement, mais au contraire s’affirmer.
Afin d’obtenir la reconnaissance et le développement des spécificités (culturelles et économiques) qui sont les nôtres, les habitants des Pyrénées-Orientales sont conviés à rejoindre la plate-forme “Catalunya Nord Decideix”.

L’objectif de ce mouvement est d’obtenir la création d’une collectivité territoriale catalane à statut particulier au sein de la République Française.
Les signataires de ce manifeste soutiennent cette initiative populaire et s’engagent à participer à sa promotion.

CAT
Amb la reforma de les col·lectivitats territorials, una redistribució de les regions i departaments s'ha previst al 2014.
Els catalans han d'agafar aquesta oportunitat i no permetre que el nostre departament sigui desintegrat o integrat en una nova regió creada artificialment, però al contrari reafirmar la seva posició.
Per a obtenir el reconeixement i el desenvolupament de les nostres especificitats (culturals i econòmics) els habitants dels Pirineus Orientals estan convidats a unir-se a la plataforma "Catalunya Nord Decideix”.

L'objectiu d'aquest moviment és obtenir la creació d'una col·lectivitat territorial catalana amb estatut particular al si de la República Francesa.
Els signants d'aquest manifest donen suport a aquesta iniciativa popular i es comprometen a participar en la seva promoció.

catalunyanorddecideix@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada